Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g100g76kcal16g1.4g0.7g0.4g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 200g212kcal8g38.8g1.8g3.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g818kcal51.2g99.6g21.2g13.6g
Valittu annoskoko442g409kcal25.6g49.8g10.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna221g205kcal12.8g24.9g5.3g3.4g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240