Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g38g90kcal3.3g17.6g0.7g4.5g
Ketsuppi 10g9kcal0.1g1.9g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)28g50kcal6.3g0g2.2g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g13g49kcal3g0.1g4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g434kcal33g40g14.4g9.4g
Valittu annoskoko116g217kcal16.5g20g7.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna58g109kcal8.3g10g3.6g2.4g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.2g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424