Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g375g900kcal33g176.3g6.8g45g
Ketsuppi 100g91kcal1.3g19.2g0.4g1.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)275g495kcal63.3g0g22g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g125g488kcal30g1.2g40g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.7kcal0.5g1g0.1g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g4339kcal330g401.8g144.2g94g
Valittu annoskoko1160g2169kcal165g200.9g72.1g47g
Annoskoko puolitettuna580g1085kcal82.5g100.5g36.1g23.5g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424