Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g75g180kcal6.6g35.3g1.4g9g
Ketsuppi 20g18kcal0.3g3.8g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)55g99kcal12.7g0g4.4g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g25g98kcal6g0.2g8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g868kcal66.2g80.2g28.8g18.8g
Valittu annoskoko232g434kcal33.1g40.1g14.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna116g217kcal16.6g20.1g7.2g4.7g
Arvot/100g100g187kcal14.3g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424