Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g113g270kcal9.9g52.9g2g13.5g
Ketsuppi 30g27kcal0.4g5.8g0.1g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)83g149kcal19g0g6.6g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g38g146kcal9g0.4g12g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1302kcal99g120.8g43g28.2g
Valittu annoskoko348g651kcal49.5g60.4g21.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna174g325kcal24.8g30.2g10.8g7.1g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.4g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424