Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g188g450kcal16.5g88.1g3.4g22.5g
Ketsuppi 50g46kcal0.6g9.6g0.2g0.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)138g248kcal31.6g0g11g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g63g244kcal15g0.6g20g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Katkarapu 125g86kcal18g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2169kcal164.8g200.8g72.2g47g
Valittu annoskoko580g1085kcal82.4g100.4g36.1g23.5g
Annoskoko puolitettuna290g542kcal41.2g50.2g18.1g11.8g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424