Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g225g540kcal19.8g105.8g4.1g27g
Ketsuppi 60g55kcal0.8g11.5g0.2g0.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)165g297kcal38g0g13.2g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g75g293kcal18g0.7g24g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g2603kcal198.2g241g86.4g56.4g
Valittu annoskoko696g1302kcal99.1g120.5g43.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna348g651kcal49.6g60.3g21.6g14.1g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424