Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g263g630kcal23.1g123.4g4.7g31.5g
Ketsuppi 70g64kcal0.9g13.4g0.3g0.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)193g347kcal44.3g0g15.4g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g88g341kcal21g0.9g28g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro18g5.4kcal0.4g0.7g0.1g0.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g3037kcal231.2g281.2g100.8g65.8g
Valittu annoskoko812g1519kcal115.6g140.6g50.4g32.9g
Annoskoko puolitettuna406g759kcal57.8g70.3g25.2g16.5g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424