Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g300g720kcal26.4g141g5.4g36g
Ketsuppi 80g73kcal1g15.4g0.3g1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)220g396kcal50.6g0g17.6g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g100g390kcal24g1g32g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro20g6.1kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3471kcal263.8g321.6g115.4g75.2g
Valittu annoskoko928g1736kcal131.9g160.8g57.7g37.6g
Annoskoko puolitettuna464g868kcal66g80.4g28.9g18.8g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424