Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g640g128kcal8.3g19.2g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Soijarouhe, tumma, 30g60g194kcal30g18g0.3g3.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g264kcal1.6g2.4g28g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g48g134kcal9.1g0g10.6g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)80g312kcal23.2g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g2486kcal154.8g112.2g155.8g17g
Valittu annoskoko1228g1243kcal77.4g56.1g77.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna614g621kcal38.7g28.1g39g4.3g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458