Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)432g117kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g960g192kcal12.5g28.8g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Soijarouhe, tumma, 30g90g291kcal45g27g0.4g4.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g72g202kcal13.7g0g15.8g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)120g468kcal34.8g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3684g3728kcal232.4g168.2g233.2g25.4g
Valittu annoskoko1842g1864kcal116.2g84.1g116.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna921g932kcal58.1g42.1g58.3g6.4g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458