Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Sipuli (kuorittu)504g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1120g224kcal14.6g33.6g2.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Soijarouhe, tumma, 30g105g339kcal52.5g31.5g0.5g5.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g462kcal2.8g4.2g49g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g84g235kcal16g0g18.5g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)140g546kcal40.6g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g4350kcal271.2g196.4g272.4g30g
Valittu annoskoko2149g2175kcal135.6g98.2g136.2g15g
Annoskoko puolitettuna1075g1087kcal67.8g49.1g68.1g7.5g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458