Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 36g261kcal0.4g0.1g29.3g0g
Sipuli (kuorittu)648g175kcal8.4g31.1g1.3g11g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1440g288kcal18.7g43.2g2.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Soijarouhe, tumma, 30g135g436kcal67.5g40.5g0.7g7.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g594kcal3.6g5.4g63g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g108g302kcal20.5g0g23.8g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)180g702kcal52.2g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g5592kcal348.2g252.4g350.4g38.2g
Valittu annoskoko2763g2796kcal174.1g126.2g175.2g19.1g
Annoskoko puolitettuna1382g1398kcal87.1g63.1g87.6g9.6g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458