Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400g80kcal5.2g12g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Soijarouhe, tumma, 30g38g121kcal18.7g11.2g0.2g2.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)50g195kcal14.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g1553kcal96.6g69.8g97.4g10.8g
Valittu annoskoko768g777kcal48.3g34.9g48.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna384g388kcal24.2g17.5g24.4g2.7g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.5g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458