Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g480g96kcal6.2g14.4g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Soijarouhe, tumma, 30g45g145kcal22.5g13.5g0.2g2.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g36g101kcal6.8g0g7.9g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)60g234kcal17.4g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1842g1864kcal115.8g84.2g116.8g12.8g
Valittu annoskoko921g932kcal57.9g42.1g58.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna461g466kcal29g21.1g29.2g3.2g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458