Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g40g152kcal0.4g36.8g0.2g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g24g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g200g200kcal28g3.4g8.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.8g42kcal0g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Sieni tatti, hapero 400g111kcal7.3g11.6g2g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2251g1726kcal81g138.4g87.2g17g
Valittu annoskoko1125g863kcal40.5g69.2g43.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna563g432kcal20.3g34.6g21.8g4.3g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234