Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g60g228kcal0.6g55.2g0.3g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g36g5.8kcal0.1g1g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g300g300kcal42g5.1g12.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.7g63kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)600g510kcal6g21g42g0g
Sieni tatti, hapero 600g166kcal11g17.4g3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3378g2591kcal121.6g207.4g131g25.6g
Valittu annoskoko1689g1296kcal60.8g103.7g65.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna845g648kcal30.4g51.9g32.8g6.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234