Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g80g304kcal0.8g73.6g0.4g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g48g7.7kcal0.1g1.3g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g400g400kcal56g6.8g17.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos12g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Sieni tatti, hapero 800g221kcal14.6g23.2g4g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4504g3455kcal162g276.6g174.4g34.2g
Valittu annoskoko2252g1727kcal81g138.3g87.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna1126g864kcal40.5g69.2g43.6g8.6g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234