Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g10g38kcal0.1g9.2g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g6g1kcal0g0.2g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g50g50kcal7g0.9g2.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Sieni tatti, hapero 100g28kcal1.8g2.9g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g432kcal20.2g34.8g21.8g4.2g
Valittu annoskoko281g216kcal10.1g17.4g10.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna141g108kcal5.1g8.7g5.5g1.1g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234