Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g120g456kcal1.2g110.5g0.6g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g72g12kcal0.2g2g0.2g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g600g600kcal84g10.2g25.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos17g125kcal0.1g0.1g13.9g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1201g1021kcal12g42g84g0g
Sieni tatti, hapero 1201g332kcal22g34.8g6g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6756g5182kcal243.4g415.2g261.6g51.2g
Valittu annoskoko3378g2591kcal121.7g207.6g130.8g25.6g
Annoskoko puolitettuna1689g1295kcal60.9g103.8g65.4g12.8g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234