Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g140g532kcal1.4g128.9g0.7g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g84g13kcal0.3g2.4g0.3g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g700g700kcal98.1g11.9g30.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g146kcal0.1g0.1g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1401g1191kcal14g49g98.1g0g
Sieni tatti, hapero 1401g387kcal25.6g40.6g7g26.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7882g6045kcal284g484.4g305.6g59.8g
Valittu annoskoko3941g3023kcal142g242.2g152.8g29.9g
Annoskoko puolitettuna1971g1511kcal71g121.1g76.4g15g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234