Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g180g684kcal1.8g165.7g0.9g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g108g17kcal0.3g3g0.3g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g901g901kcal126.1g15.3g38.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos26g188kcal0.1g0.1g20.9g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1801g1531kcal18g63g126.1g0g
Sieni tatti, hapero 1801g498kcal33g52.2g9g34.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10134g7773kcal365.2g622.6g392.8g77g
Valittu annoskoko5067g3886kcal182.6g311.3g196.4g38.5g
Annoskoko puolitettuna2534g1943kcal91.3g155.7g98.2g19.3g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234