Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g200g760kcal2g184.1g1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g120g19kcal0.4g3.4g0.4g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g1001g1001kcal140.1g17g43g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos29g209kcal0.1g0.1g23.2g0g
Sipuli (kuorittu)278g75kcal3.6g13.4g0.6g4.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2001g1701kcal20g70g140.1g0g
Sieni tatti, hapero 2001g553kcal36.6g58g10g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11260g8636kcal405.6g692g436.6g85.4g
Valittu annoskoko5630g4318kcal202.8g346g218.3g42.7g
Annoskoko puolitettuna2815g2159kcal101.4g173g109.2g21.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234