Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g417g250kcal6.3g54.2g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Naudanpaisti 334g370kcal72.2g0g8.7g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.2g7.1kcal0.3g1.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g1571kcal162g123g46.4g11.2g
Valittu annoskoko1130g786kcal81g61.5g23.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna565g393kcal40.5g30.8g11.6g2.8g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393