Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g667g400kcal10g86.7g0.7g6g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Naudanpaisti 534g592kcal115.6g0g13.9g0g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.7g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g2514kcal259.2g197.2g74.2g17.8g
Valittu annoskoko1808g1257kcal129.6g98.6g37.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna904g629kcal64.8g49.3g18.6g4.5g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393