Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g751g450kcal11.3g97.6g0.8g6.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Naudanpaisti 600g666kcal130g0g15.6g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g2829kcal291.6g221.8g83.8g20.4g
Valittu annoskoko2034g1414kcal145.8g110.9g41.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna1017g707kcal72.9g55.5g21g5.1g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393