Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.3g10.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Naudanpaisti 67g74kcal14.4g0g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g314kcal32.6g24.6g9g2.2g
Valittu annoskoko226g157kcal16.3g12.3g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna113g79kcal8.2g6.2g2.3g0.6g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393