Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g834g500kcal12.5g108.4g0.8g7.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Naudanpaisti 667g740kcal144.4g0g17.3g0g
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.3g14kcal0.7g2.7g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.3g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g3143kcal323.8g246.6g92.8g22.4g
Valittu annoskoko2260g1572kcal161.9g123.3g46.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna1130g786kcal81g61.7g23.2g5.6g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393