Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g167g100kcal2.5g21.7g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Naudanpaisti 133g148kcal28.9g0g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g629kcal64.6g49.2g18.8g4.6g
Valittu annoskoko452g314kcal32.3g24.6g9.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna226g157kcal16.2g12.3g4.7g1.2g
Arvot/100g100g70kcal7.1g5.4g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393