Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Naudanpaisti 200g222kcal43.3g0g5.2g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g942kcal97.2g73.8g27.8g6.8g
Valittu annoskoko678g471kcal48.6g36.9g13.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna339g236kcal24.3g18.5g7g1.7g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393