Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g495g842kcal74.2g0g59.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 450g267kcal44.1g13.5g1.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g68g6.7kcal1g0g0.4g57.4g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2151g3144kcal240g27.6g225.6g114.8g
Valittu annoskoko1076g1572kcal120g13.8g112.8g57.4g
Annoskoko puolitettuna538g786kcal60g6.9g56.4g28.7g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609