Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g55g94kcal8.2g0g6.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 50g30kcal4.9g1.5g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g349kcal26.6g3g25g12.8g
Valittu annoskoko120g175kcal13.3g1.5g12.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna60g87kcal6.7g0.8g6.3g3.2g
Arvot/100g100g146kcal11.1g1.3g10.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609