Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g550g935kcal82.5g0g66g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 500g297kcal49g15g2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g75g7.5kcal1.1g0g0.4g63.7g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g3494kcal266.8g30.6g250.6g127.4g
Valittu annoskoko1195g1747kcal133.4g15.3g125.3g63.7g
Annoskoko puolitettuna598g873kcal66.7g7.7g62.7g31.9g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609