Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g660g1122kcal99g0g79.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 600g356kcal58.9g18g2.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g90g9kcal1.3g0g0.5g76.5g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2868g4192kcal320.4g36.6g300.8g153g
Valittu annoskoko1434g2096kcal160.2g18.3g150.4g76.5g
Annoskoko puolitettuna717g1048kcal80.1g9.2g75.2g38.3g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609