Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g770g1309kcal115.5g0g92.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 700g415kcal68.7g21g2.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g105g11kcal1.6g0g0.6g89.2g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3346g4891kcal374g42.8g351g178.4g
Valittu annoskoko1673g2446kcal187g21.4g175.5g89.2g
Annoskoko puolitettuna837g1223kcal93.5g10.7g87.8g44.6g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609