Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g880g1496kcal132g0g105.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 800g475kcal78.5g24g3.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g120g12kcal1.8g0g0.7g102g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3824g5590kcal427.2g48.8g401.2g204g
Valittu annoskoko1912g2795kcal213.6g24.4g200.6g102g
Annoskoko puolitettuna956g1398kcal106.8g12.2g100.3g51g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609