Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g990g1683kcal148.5g0g118.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 900g534kcal88.3g27g3.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g135g14kcal2g0g0.8g114.7g
Voi 126g914kcal1.5g0.5g102.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4302g6289kcal480.6g55g451.2g229.4g
Valittu annoskoko2151g3144kcal240.3g27.5g225.6g114.7g
Annoskoko puolitettuna1076g1572kcal120.2g13.8g112.8g57.4g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609