Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1100g1870kcal165g0g132g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1000g593kcal98.1g30g4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g150g15kcal2.2g0g0.9g127.5g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g6987kcal534g61.2g501.4g255g
Valittu annoskoko2390g3494kcal267g30.6g250.7g127.5g
Annoskoko puolitettuna1195g1747kcal133.5g15.3g125.4g63.8g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609