Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1320g2244kcal198g0g158.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1200g712kcal117.7g36g4.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g180g18kcal2.7g0g1.1g153g
Voi 168g1219kcal2g0.7g136.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5736g8385kcal640.8g73.4g601.8g306g
Valittu annoskoko2868g4192kcal320.4g36.7g300.9g153g
Annoskoko puolitettuna1434g2096kcal160.2g18.4g150.5g76.5g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609