Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1540g2618kcal231g0g184.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1400g830kcal137.3g42g5.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g210g21kcal3.1g0g1.3g178.5g
Voi 196g1422kcal2.3g0.8g159.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6692g9782kcal747.4g85.6g702g357g
Valittu annoskoko3346g4891kcal373.7g42.8g351g178.5g
Annoskoko puolitettuna1673g2446kcal186.9g21.4g175.5g89.3g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609