Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g165g281kcal24.7g0g19.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 150g89kcal14.7g4.5g0.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g23g2.2kcal0.3g0g0.1g19.1g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g1048kcal79.8g9.2g75.2g38.2g
Valittu annoskoko359g524kcal39.9g4.6g37.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna179g262kcal20g2.3g18.8g9.6g
Arvot/100g100g146kcal11.1g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609