Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1760g2992kcal264g0g211.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1600g949kcal157g48g6.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g240g24kcal3.6g0g1.4g204g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7648g11180kcal854.6g97.8g802.2g408g
Valittu annoskoko3824g5590kcal427.3g48.9g401.1g204g
Annoskoko puolitettuna1912g2795kcal213.7g24.5g200.6g102g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609