Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1980g3366kcal297g0g237.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1800g1068kcal176.6g54g7.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g270g27kcal4g0g1.6g229.5g
Voi 252g1828kcal3g1g204.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8604g12577kcal961.2g110g902.6g459g
Valittu annoskoko4302g6289kcal480.6g55g451.3g229.5g
Annoskoko puolitettuna2151g3144kcal240.3g27.5g225.7g114.8g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609