Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g220g374kcal33g0g26.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 200g119kcal19.6g6g0.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g30g3kcal0.4g0g0.2g25.5g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g1397kcal106.6g12.2g100.4g51g
Valittu annoskoko478g699kcal53.3g6.1g50.2g25.5g
Annoskoko puolitettuna239g349kcal26.7g3.1g25.1g12.8g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609