Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2200g3740kcal330g0g264g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2000g1186kcal196.2g60g8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g300g30kcal4.5g0g1.8g255g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g13975kcal1068g122.2g1002.8g510g
Valittu annoskoko4780g6987kcal534g61.1g501.4g255g
Annoskoko puolitettuna2390g3494kcal267g30.6g250.7g127.5g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609