Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g28g47kcal4.1g0g3.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 25g15kcal2.5g0.7g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g175kcal13.4g1.4g12.4g6.4g
Valittu annoskoko60g87kcal6.7g0.7g6.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal3.4g0.4g3.1g1.6g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.2g10.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609