Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g275g468kcal41.2g0g33g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 250g148kcal24.5g7.5g1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g38g3.7kcal0.6g0g0.2g31.9g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g1747kcal133.4g15.2g125.4g63.8g
Valittu annoskoko598g873kcal66.7g7.6g62.7g31.9g
Annoskoko puolitettuna299g437kcal33.4g3.8g31.4g16g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609