Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g330g561kcal49.5g0g39.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 300g178kcal29.4g9g1.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g45g4.5kcal0.7g0g0.3g38.2g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1434g2096kcal160.2g18.4g150.4g76.4g
Valittu annoskoko717g1048kcal80.1g9.2g75.2g38.2g
Annoskoko puolitettuna359g524kcal40.1g4.6g37.6g19.1g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609