Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g385g655kcal57.7g0g46.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 350g208kcal34.3g10.5g1.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g53g5.2kcal0.8g0g0.3g44.6g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1673g2446kcal186.8g21.4g175.4g89.2g
Valittu annoskoko837g1223kcal93.4g10.7g87.7g44.6g
Annoskoko puolitettuna418g611kcal46.7g5.4g43.9g22.3g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609