Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g440g748kcal66g0g52.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 400g237kcal39.2g12g1.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g60g6kcal0.9g0g0.4g51g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1912g2795kcal213.6g24.4g200.6g102g
Valittu annoskoko956g1397kcal106.8g12.2g100.3g51g
Annoskoko puolitettuna478g699kcal53.4g6.1g50.2g25.5g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609